Finanstidende
Af Eva Munch

Indexkontrakter skiftet ud med clairvoyance

Efter 27 år i bankverdenen kom klarsynet til Anni Koch-Knudsen. Hun sagde op. Vinkede farvel til fast job, løn og pension for at følge sine fornemmelser. I 10 år har hun arbejdet som clairvoyant og healer

Øjnene er mere brune, mere mørke og mystisk dybe, end øjne ellers er. 55-årige Anni Koch-Knudsens øjne er fængslende. Siden hun en morgen for godt 10 år siden slog øjnene op og kiggede på sit eget liv og ændrede det på alle fronter, har hendes øjne set og fornemmet mere end de fleste. Den dag for ti år siden sagde hun farvel til 27 år i banken.

"Den morgen, hvor jeg havde sat mig selv en deadline for at finde en løsning på min livssituation, var den første tanke: Sig op! Og det gjorde jeg.  Mit forhold var ikke godt, min hund døde, og min mor var syg. Jeg fik et job i et rådgivningsfirma, men firmaet gik konkurs, og jeg gik arbejdsløs i 10 måneder, hvor jeg brugte tiden til at spekulere på, hvad jeg ville i mit liv", siger Anni Koch-Knudsen og forklarer, hvordan hun tænkte alt grundigt igennem, for en beslutning af den kaliber er ikke uden omkostninger. Hun havde også en søn at tænke på.

Anni Koch-Knudsen meldte sig til et kursus i krystal-healing for at hente inspiration. "På kurset oplevede jeg, at jeg var god til at heale. Det gav mig følelsen af at have fundet den hylde, som jeg altid ubevidst havde ledt efter. For nok var der mange ting, jeg kunne i banken, men jeg følte mig også som den lidt for rebelske til stedet. I den alternative verden fandt jeg en følelse af at høre til."

Cirka 15 personer kommer ugentligt til hende i hendes røde parcelhus i Frederikssund, hvor hun praktiserer clairvoyance og healing. Kunderne kan være mennesker i krise, med kærlighedsproblemer eller i et karriereskift, som har brug for et råd og vejledning.

"Jeg ser mig selv som et redskab, der kan bringe beskeder videre til andre mennesker. Det er beskeder, jeg får ind som ord, syn, lugte eller via min hørelse. Jeg giver dem ikke færdige svar, men teknikker, så de selv kan komme videre", forklarer Anni Koch-Knudsen.

Kroppens signaler er altid ærlige. Tillid til sine egne fornemmelser og intuition er det, Anni Koch-Knudsen især taler om, når hun holder foredrag og kurser for forsamlinger af pæne jakkesæt med alvorlige miner fra det travle erhvervsliv.

"De tør lidt mere op og har større respekt for mig, når de hører, at jeg har været i bankverdenen i 27 år og solgt kapitalpensioner", smiler Anni Koch-Knudsen. Med jævne mellemrum oplever hun, at folk vender tilbage. For at fortælle at Anni havde ret i det, hun så og sagde første gang.

"Jeg véd, at jeg nu virkelig gør en forskel for de menne-sker, som kommer til mig. Det gjorde jeg nok også i banken, men her føler jeg det mere direkte. Jeg er glad for, at jeg tog springet. Havde jeg lyttet til min intuition og mærket efter, skulle jeg nok ikke have ventet 27 år".

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se skjulte, fremtidige eller fortidige ting og hændelser. Det at se, dufte, føle og høre er også mere skærpet end normalt.

 
 
Luk vindue ctrl + F4