Intuitiv rådgivning og ledelse - individuel sparring kombineret med klarsyn
" Intuitiv rådgivning
er en anden måde
at hente information og inspiration på.
Den skaber klarhed i komplekse situationer og understøtter din egen viden, dine tanker og fornem-melser i beslutnings-processen."
Tempoet i hverdagen, privat og erhvervsmæssigt, stiller i dag store krav til, at man hele tiden kan tage de optimalt rigtige beslutninger – hurtigt og ofte uden at man har den nødvendige tid til at indhente de informationer, som udgør beslutningsgrundlaget.

Intuitiv rådgivning er en anden måde at hente information og inspiration på. Den skaber klarhed i komplekse situationer og understøtter din egen viden, dine tanker og fornemmelser i beslutnings-processen. Du får en hurtig og fremtidsorienteret information, målrettet mod det eksakte problem og de mulige konsekvenser af dine valg. Og så sparer du tid, kræfter og ærgrelser - og i sidste ende også penge. Intuitiv rådgivning er baseret på individuel sparring kombineret med klarsyn. Det er ikke en færdig køreplan, men snarere en handleplan baseret på min viden og erfaring fra mange år i finans-verdenen og selvfølgelig mine clairvoyante evner.

Du giver mig de fornødne oplysninger om problem-stillingen på mail eller telefon, og jeg melder snarest muligt tilbage med min viden og de informationer, som jeg får. Alt dette kan ske pr. telefon, mail eller via et møde; det aftaler vi fra gang til gang.

Arbejdsmetoder: Se "Intuitionstræning".

 

Til forsiden