J. A. MADSEN, 7. JANUAR 2008

Baggrund

"I 2004 købte min kone og jeg dette gamle hus i Hylle-tofta, i Sverige. Vi har brugt de sidste 4 år på at gøre huset i stand og bygge om.

Under ombygningsprocessen havde vi nogle uforklarlige hændelser. Strømmen svigtede, vandpumper brændte sammen, lamper gik ud og kom til at virke igen, kloak-ken stoppede. Nye gulve blev oversvømmet, fordi kloak-rørene gik fra hinanden. Alt sammen uden nogen for-klarlig grund.

Vi følte os tit suget for energi, når vi havde været i huset et stykke tid, og ofte fik vi maveproblemer. Ind i mellem spøgte vi lidt med, at det nok var den gamle alkoholiker, som havde ejet huset, der gik igen. Med tiden, efter mange uforklarlige hændelser, blev jeg klar over, at der var noget, der var helt galt.

Efter at jeg havde set Anni på tv, i færd med at rense et hus, kontaktede jeg hende. På trods af min skepsis. Jeg har altid haft svært ved at tro på ånder og spøgelser, men noget galt var der altså i det hus.

Udrensningsprocessen

Anni bad mig sende plantegninger af huset og en adresse. Efter 8 dage skulle jeg op i huset, jeg spurgte derfor Anni, om der var noget, jeg skulle gøre i den forbindelse. Hun havde renset huset over flere gange og fortalte mig, hvad jeg derefter skulle gøre. Anni startede med at fortælle mig, at der var en meget vred og ond mand, der spøgte og at det var værst i kælderen.

Det passede fuldstendigt med, hvad lokale folk havde fortalt mig. For manden var de sidste år af hans liv blevet en ondskabsfuld satan og han sov altid sine branderter ud i kælderen.

Da vi kom til huset gik jeg frem efter Annis anvisning.

Jeg gik ind i huset med et tændt stearinlys, åbnede alle døre og vinduer, derefter satte jeg mig ud i bilen og ventede en halv time.

Da vi sad og ventede, observerede jeg en tågesky foran bilen. Jeg gik ud for at se, om det var damp fra køleren, nej - den var helt tæt. Jeg tog et billede ud af forruden på bilen, men til min store overraskelse var der ikke noget at se foran bilen på billedet. Men til gengæld kunne man se en tågesky uden for husets dør.

Efter en halv time gik vi ind i huset, der blev tændt stearinlys i alle rum. Derefter rensede vi et par gange og foretog andre forskellige ting, efter Annis direktiver, til renselse og beskyttelse af huset og os mod hans tilbagekomst.

Da jeg nu var i kælderen, åbnede jeg for vandet og satte varmen til, derefter tog jeg ting ind fra bilen som sædvanlig.

På et tidspunkt var jeg på toilettet og fik åbnet for det varme vand. Der var meget mere tryk på vandet end sædvanligt. Pludselig råbte min kone nede fra stuen. Jeg sprang selvfølgelig der ned. Det bankede i faldstammen, det lød som om, der var en, der slog på et stort stålrør. Jeg gik op og lukkede for vandet og bankelydene stoppede.

Derefter fortsatte jeg med at hente ting i bilen, men når jeg nærmede mig lampen uden for døren, forsvandt lyset. Jeg blev vred og bad ”manden”/ spøgelset om at forsvinde og søge til de dødes rige. Dette gentog sig 8 gange, og lyset tændte hver gang, samtidig gik der længere tid imellem det slukkede. Sidst på aften fik jeg nok, da slukkede lyset for sidste gang, jeg blev meget vred og bad ”manden” / spøgelset om at søge mod lyset til de dødes rige.

Idet lyset kom igen, kom der en ubeskrivelig og for-færdelig stank, som forsvandt lynhurtigt igen, Derefter kunne jeg mærke, at den mærkelige sitrende stemning, som havde været i huset, forsvandt.

Vi var i huset fire dage efter denne hændelse, og alt åndede fred og idyl, der har aldrig været så rart at være som nu."

 
 
Luk vindue ctrl + F4